Monday, February 14, 2011

Rama2 @ Kebun Rama2 , Poring, Ranau , Sabah

Kali ini nak kongsikan beberapa keping gambar rama2 yg sempat ku tangkap kat Kebun Rama-Rama kat Poring Hot Spring...kebun tu kecik jer..nama lagi kebun kan... anyway dpt jugak lah tengok beberapa spesies rama2 dan juga serangga serta kumbang yang ada kat hutan Poring tuh... uhhh..masa ni mmg teringin sgt nak ada macro lens...tapi sabar ye Cik Adrenalina ek...yang ada sekarang ni ko xabis explore lagi kan..???hehehe



Patriotik sikit... bunga Kebangsaan kita =)

 agak2nya aper yg dibincangkan oleh para belalang sekalian...ada rupa mcm kat kedai kopi tak?









Dalam banyak2 rama-rama... aku paling suka yang warna biru tu ... hehehe

....

Sehingga berjumpa lagi di lain hari... 
esok adalah Hari Maulidur Rasul S.A.W.....

5 comments:

ab@h_Izz said...

-shot 4 macro & potrait..

wah cantik2 hasilnya..sejuk mata memandang.

adrenalina said...

terima kasih abah izz!! =)

Nurr Kasih said...

bercuti ke sabah ke? wah best3. gambar2 pun hijau, sejuk mata memandang :).

adrenalina said...

Nurr... a'ah gi sabah...tapi pergi area gunung-ganang...xpergi pulau2..sbb tu gambar2 hijau je hehe..leh relaxkan mata ...

PG said...

nice =)

salam mailidur Rasul...