Saturday, December 15, 2012

Tidak!!! Comotnya Kek Pelangi ni!


Salam semua...

Korang jangan terkejut tengok kek pelangi yang ini pulak.... hahaha. inilah hasil tiga tangan ... mengisi masa hujung minggu dengan mencuba membuat kek yang kononnya sekarang ni tengah femes.... padahal dah lama dah kek ni jadi femes... asalnya plan nak cuba buat durian crepe tapi tak jadilah sbb dah boleh tempah hahaha.... so cubalah kami membuat kek pelangi ni...

pertama nya mmg warnanya sgt menarik dan ia membuatkan hati anda ceria jer nak makan... lepas tu rasa dia sedap! so korang try lah buat sendiri atau beli lah...

resepi yang aku guna adalah dari laman web ni.... MASAM MANIS




#memasakmenghilangkanrasastressssss#

4 comments:

afzan said...

rizmi tengok gambar ni terus cakap.
"wah sedapnya, nak makan tak?"

adrenalina said...

hahahaha....kene beli tu satu slice utk rizmi....

Wak Gelas™ said...

#stressmenambahkanberatbadanns# ahhakkS

syakey said...

comot. tapi masuk perut pun lunyai habis jugak. janji sedap! haha