Saturday, April 6, 2013

Kelate Negeri ku...




Nampaknya sekarang ni sudah masuk musim pilihanraya... aper pun yang korang pilih... selamat mengundi dan mengundilah dalam keadaan yang tenang dan aman damai...Ni aku amik masa balik cuti sekolah yang lepas...asal nak gi breakfast kat White House Coffee yang berdekatan... tak sangka pula time tu ada benda ni...hehehe


5 comments:

Faarihin Talip said...

wah.. ramainya.. ada program apa masa tu.. lama dah tak turun KB..

adrenalina said...

owh .. ni program politik...

Wak Gelas™ said...

ni program parti politik yg mana mek? x nmpk pon bendera hijau ke biru ke bulan ke roket keeew? uHUuu

adrenalina said...

ni yang belah berbaju merah .... yang kempen pakai huruf "T" ... kempen hari tu melihatkan huruf "T" melawan huruf "K"

Wak Gelas™ said...

Oo okay.. Tukar lawan Kekal khenns..,uhuu