Saturday, September 3, 2011

HDR in testing


Sehari lagi untuk bersama keluarga tersayang... esok dah nak bertolak ke bumi mencari rezeki... apepun ni cubaan aku utk edit HDR...guna photoshop... ape2 pun silalah komen ek atau leh bagi tips ke utk meningkatkan lagi ke"HDR"an ek... aku guna yg kat bahagian Edit > Adjustment > HDR Toning

4 comments:

IMANSHAH said...

saya tak reti benda2 nih..so tak dapat la komen

Faaein Talip Roy said...

esok sy dah nak balik.. tak sabar nak balik kg smula.. hehehe..

wahhh.. HDR tu.. nice..nice.. =)

Nurr Kasih said...

salam aidilfitri adrenalina..dah kembali bertugas ye. chaiyoo.

nurr pn xreti buat HDR. main belasah je hihi..

hafeez.halim said...

Selamat Hari Raya Adrenalina :)

Sorila yer, xdapat nak mengetips kan diri pasal sye pun xpnah wat HDR.. try pun xpenah.. mcm x tergerak ati nk try lagi.. Nway, sye suke gamba nie.. nice capture :)