Thursday, December 1, 2011

Ni ler jambatan yg slalu masuk filem dan drama tu!!!




Warnanya makin pudar...!!! 

Rasa2 romantik tak duk kat tengah jambatan tu???rasanya tak lah kot sbb biler kereta lalu jer kene hon!!! Lain lah korang bawak kamera filem tu so orang akan memperlahankan kereta nak jenguk kot2 manalah tau Aaron Aziz ker tgh shooting filem...hehehe =)



10 comments:

Sudir Suichi said...

aku jeles ok~~~

adrenalina said...

suichi : hahaha..jangan jeles...ker jeles kat Aaron Aziz ni???

afzan said...

peh dia amik gambo jambatan macam dalam tibi tu la..

Anyyss Shuhaimi said...

nice photo..
lokasi yang sesuai tuk ada feeling romantik tuh..:)

afzan said...

agak-agak kalau aaron aziz tgh shooting mau pengsan enol. haha

adrenalina said...

anyyss : betul..betul..betul (sila baca dgn gaya upin ipin hehehe)

adrenalina said...

afzan : eh mana?? mana..???mana????? maner aaron aziz!!!hahahah (sila baca dengan gaya yg penuh dengan ekspresi terkejut dan tercari2 hehehe)

黄清华 Wong Ching Wah said...

Construction lagi ... di Putrajaya !

Arnaud said...

This bridge got a very interesting design.

adrenalina said...

Wong :hahaha..rasanya kat Putrajaya akan sentiasa ada construction =)

Arnaud : yes! I'm agree with u! =)