Wednesday, November 30, 2011

i-City Shah Alam Part 2




ohw..merahnya!!!


ohw..hijau..hijau....



malam yg penuh dgn warna-warni!







Dengan hanya menyentuh hidung rusa tersebut, maka badan rusa terus menjadi warna biru! Itulah sumpahan terhadap rusa tersebut yg sekarang ni hanya dipamerkan kat i-city Shah Alam sahaja.
(tetiba buat cerita mitos)


Ada jugaklah permainan kelip2...boleh beli satu untuk buat kenangan ... =)



Nasihat aku kalau korang nak pergi i-City waktu cuti sekolah ni...sila pergi awal ek. Kalau boleh lepas sembahyang maghrib...sbb kul 8 mlm ke atas...korang dah kene beratur utk masuk parking! Nasib baik ari tu kami pergi awal...sekurang-kurangnya dapat parking yang dekat sikit hehehe.


Harga masuk...sekali kereta masuk RM10. Motosikal aku tak pasti...kalau jalan kaki sendiri free kot. So kalau korang bawak van muat 10 orang dapatlah bahagi2 jadi RM1 seorang hahaha

Sekian, terima kasih!!!

p/s : Hari ini student2 aku berperang utk paper Biologi! Harap2 diaorg dpt jawab dgn penuh kecemerlangan! AMIN!


nk tengok PART 1 kat SINI

7 comments:

afzan said...

gambo i-city aku gi dulu2 pun tak up lagi. bukan apa kompo tak berapa baik. baru kenal kamera org kabor

adrenalina said...

afzan : apa lagi...biler lagi nak pergi i-city semula ..kali ni mosti mantap2 gambar sbb dh lame kenal kamera =P

Sudir Suichi said...

nice one..time aku pegi dulu, aku masih x gheti setting kmera.. ksrg dah balik sabah xde can da nk gi sana...hehehe

adrenalina said...

suichi : terima kasih =)suke200x..ohw jgn risau..muda lagi kan...ada rezeki nanti ko akan dtg semula ke sini..=)

Anyyss Shuhaimi said...

mmg suke snap photo eh? btw nice! :)

syakey said...

cantik!! ;D

黄清华 Wong Ching Wah said...

Suka tempat ni !!!