Sunday, March 4, 2012

Bersiar2 di petang hari kat Taman Sahabat @ Kuching


Selamat datang ke Taman Sahabat yang terletak kat Jalan Song, Kuching.
Minggu lepas sempat singgah kat sini menghirup udara petang...
ramai orang kat sini memandangkan kat sini ada trek utk jogging dan yang paling best ada ikan2 ni hehehe





2 bungkus makanan ikan dihabiskan sbb suka sgt tengok ikan2 tu yg nampaknya mmg kebulur makan dgn lahapnya...sampai ada seekor ikan tuh siap lompat lagi...aku rasa persaingan sengit sangat kot dalam kolam ni...sbb tu mcm xcukup makan jer walaupun ramai pengunjung yang datang memberi makan.
1 bungkus RM 2 sahaja....





 Sebenarnya setiap negeri2 kat Malaysia ni ada panel2 masing2 tapi aku sempat ambil 2 negeri jer ... satu negeri kelahiran aku dan satu lagi negeri tempatku mencari rezeki... maklumlah...masa mencemburui kita...aku tiba ke taman ni agak lewat petang.

Perasan tak ada bulan sabit???hehe



Next time aku datang sini lagi nak bagi ikan2 yg kebulur tu makan...hahaha


2 comments:

Syam said...

Dah pindah kuching ke?

adrenalina said...

@Syam : belum gik...tapi selalu ke Kuching jalan2 cari pasal...hahaha. Insya Allah tahun ni mintak lagi nak pindah...dapat ngan xdpt jer hhehehe