Tuesday, June 21, 2011

Penanda Buku Utk Semua



Hari Isnin yang lepas di waktu perhimpunan pagi sekolah, telah dirasmikan Hari Koperasi Sekolah utk tahun ini yang bertemakan SATU untuk SemuA, SeMua unTuk SaTu...
Setiap pelajar dan guru telah mendapat Penanda Buku ini sebagai tanda penghargaan kepada penyokong2 koperasi sekolah....
Aku sebagai salah seorang guru koperasi turut sama2 menyibukkan diri mengambil gambar pada hari tersebut untuk didokumentasikan...pertama kali aku jadi officially photographer utk event sekolah hehehehe...dan masih byk lagi kelemahan aku dlm bab2 mengambil gambar semasa kejadian!! sbbnya aku ni sebenarnya seorang yg agak pemalu...tapi demi tugas! aku gagahkan kaki juga hahahah walaupun lutut aku sebelah kiri sakit sbb terjatuh tangga....(kat tgga skolah pulak tu!malu!!! tapi rasanya xder saper kot yg tgk huahuahua) 

7 comments:

Nurr Kasih said...

tahniah jd op :). teruskan usaha adrenalina. oh pi jumpa doktor klu lutut sakit..tinggi ke jatuh tangga huhu.

IMANSHAH said...

saya pun cekgu koperasi

manny said...

Wah finally jadik official photographer!! After a few jobs nnt hilanglah rasa malu tu enon :) hehe

Hahaha..cane bole jatuh?!! Sure ke tkde org nmpk? hehe

afzan said...

banyak penanda buku nampak :)

adrenalina said...

nur & manny : haha..jatuh secara bersopan..tapi meninggalkan lebam jugaklah kat lutut...betul!yakin xder warga skolah yg nmpak kot..hihi

imanshah : wah..nampaknya leh lah buat lawatan penanda aras koperasi kan..kan..kan...

afzan : hehehe..untung byk..leh lah buat jasa bagi kat budak2 n cikgu2 spy bermotivasi membaca buku...sahut kempen membaca katakan

BuDakHutaN said...

Salam ukhwh ~_^
Tanda buku untuk dibaca, bukan untuk ditiru.. hehehe

adrenalina said...

budakHutan : haha..yup betul tuh..dgr ye ank2 murid sekalian...JGN TIRU