Thursday, April 28, 2011

acu + cubo + try +test +lagu manow = xperimenting!!!

Niat dh lamer dah nak menge"test" power bab2 light graffiti... tp xmenjadik lah graffiti nyer sgt. mcm JIWA KACAU pun ada jugak...huhu. tapi sbb duk tgk blog2 lain mengupload kesuksesan mereka dlm mencuba teknik light graffiti or light trail ini... aku pun terpanggil jugak nak mencuba...

terima kasih kepada....
    - beberapa blog yg kaki gambar yg telah menunjuk ajar dan memberi tips utk teknik ni (sori xtag, aku malu)
    - tripod yg baru ku beli (dpt hrga murah ...erm aku rasa lah harga tu murah)
    - cuaca yg mendung & gelap
    - tetiba jer jumpa lighter hahaha
    - n of course lah kamera yg kusayangi sbb tanpa kamera mcm mana ler nak tangkap gambar kan???

 P/s :maafkan aku wahai ckgu BM, mmg bahasa ku kurang enak dari segi BM nyer =)

Pecah kaca, pecah simen,
Udah baca, harap komen.






moral of the photography : DON'T GIVE UP when u USING THE "TRY & ERROR" METHOD

5 comments:

Nurr Kasih said...

nurr xpernah lagi try light graffiti ni..xtau bila nak try hehe.

nice..dont ever give up adrenalina :)

Syam said...

Yup, never give up. Good luck adrenalina!

adrenalina said...

nur : aper lagi nur..try test...hehehe

syam & nur : thanks for the support!!! chayok2x to both of you too!!!

ejai_ej said...

huhuhu.. meraniknyer... lawa2... sungguh abstract.. err... tu panggil abstract kan.. heheheh

adrenalina said...

ejai : hahaha...ye lah kot..abstrak sgt2 smpai xpaham aper bende lah tuh hehehe...

asalnya nak tulis nama sendiri tapi xjadik hahahah