Wednesday, April 27, 2011

Aku nak share dengan korang satu artikel yang baru sahaja aku selesai membacanya...


Adakah Kita Berjumpa dengan Orang Yang Salah???



Mood skarang : AKU MAHU PULANG!!!!! 

6 comments:

IMANSHAH said...

macam pernah kulalu

afzan said...

pulan mana tu?
pasir mas?
rantau panjang?
tanah merah?
jeli?

adrenalina said...

imanshah : ni mesti time tu nok gi rantau pjg...

afzan : pulang ke ... hehehe

ohw..baru perasan..rupa2nya sbb NAK BALIK KAMPUNG sgt200x...sampai terlupa taip TAJUK entri hahaha...

PG said...

haah. kt seringkali ditemukan dengan org y salah, supaya kt lebih kenal org sekeliling kt, yang pasti, mereka datang dengan tugas masing2, selesai tugasannya, mereka akan pergi, pergi dengan meninggalkan satu ilmu dlm kehidupan kt =)

IMANSHAH said...

tyme nak kelik kapung..kelik tupak

adrenalina said...

imanshah : ohw demo kelik tupak..xsamo jale lah kitow..huhu