Monday, April 25, 2011

SenJA Nan MeRAH







Beberapa  hari yang lepas...sewaktu dalam perjalan pulang ke daerah aku ditempatkan bekerja...kami dapat melihat pemandang yang cukup indah sekali. Waktu senja itu...langit begitu oren dan merah...mungkin disebabkan pembiasan cahaya akibat hari yg hujan renyai2 itu.

Seperti biasa...aku memang suka tangkap gambar dalam kereta dan sewaktu kereta bergerak. So kalau ada gambar blur mmg xdpt lah nak buat apa2 lagi..walaupun dh edit...huhuhu...

Mood ketika mengambil gambar ini...sedih!!! sbb terkenang kisah diri ini ...siapa yang tahu kan??? kecuali DIA...ALLAH yang Maha Mengetahui... sbb diri ku sendiri tidak tahu apa yang aku mahu. aku ingin bertawakal...

dan kebenaran yang ku tahu itu...hanya Allah sahaja yang tahu...aku pun tidak tahu itu kebenaran atau kepalsuan?????

8 comments:

Hafriz Mohamad said...

cantik pmandangannya.. ^_^

..sy juga suka mrenung langit. tmbh2 diwaktu pkiran brserabut..
dgn mlihat hmparan langit yg luas dan tnang.. mmbuatkn kegundahan jiwa segera terpujuk. hanya Allah yg tahu...

syakera said...

ooh...kakok..koho mantap la amik gmbr......hebat2....

Faaein Talip Roy said...

indahnya!!!.. suka tengok pic-pic itu.. kata2 tu pun best juga.. memang bila suasana cam ni.. macam2 akan kita terfikir...

Nurr Kasih said...

subhanallah..waktu2 golden mcm ni mmg cantik dan sekejap je jangka waktunya. nice shoot adrenalina.

ya bersabarlah..Hanya Allah yg tahu.

IMANSHAH said...

Subhanallah, maha suci allah

adrenalina said...

hafriz : betul3x...bolehlah melupakan masalah2 yg berserabut di kepala

syakera : huhu praktis make perfect =)

faaein : trima kasih ...!!!

nur kasih : syukran ... bersyukur dgn apa yg ada...

imanshah : Alhamdulillah

Mamachia said...

cantik jarang dapat cahaya gold mcm ni...

adrenalina said...

mamachia : betul tuh... sbb tu walaupun masa tu kereta tgh bergerak sempat lagi snap beberapa keping gambar.. =)