Saturday, May 7, 2011

Kenapa pilih gambar itu jadi profile picture???


Berapa lama masanya korang membuat keputusan untuk memilih gambar ITU sebagai profile picture korang??? 5 minit...10 minit...atau pun lebih daripada 1/2 jam??? ker 10 saat terus pilih gambar tu jadi profile picture anda??? Aku rasa mesti korang pilih betul2 kan gambar ITU.  bagus jugak kalau buat contest "PROFILE PICTURE PALING KREATIF".. erm boleh dipikir2kan...huhu

Kali ni entri aku xupload gmbar2 yang baru...sbb kali ni aku xbawak laptop... ni pun pinjam laptop kawan. hehehe ...
terima kasih kawan!!!


Selamat Berhujung Minggu...
 \\(^-^)//






5 comments:

Nurr Kasih said...

idea bagus juga tu buat contest pic profile kreatif. tapi pic profil nurr mmg tak kreatif hehe

nurr tag contest :)

afzan said...

ntahla, sebab comey agaknya. hahahaha :)
apa lagi enol, buatla contest. idea yang bernas
aku, dia & lensa

Sasa Al-Sharif said...

pic profile aku x kreatif langsung. kalo dianjurkan, rugilah x dpt join

IMANSHAH said...

macam kereta mewah jer

adrenalina said...

sasa : stp gmbar ada kreatifnya mengikut definisi msg2

imanshah : erm..ni keta pinjam.biasa2 ajer...bila lah nk beli keta sndiri huhu