Wednesday, March 23, 2011

Cerita Tentang Awan

Dulu masa aku kecil-kecil selalu berangan nak naik kapal terbang. Konon nanti lepas bekerja dan dapat duit banyak2 lepas tu bolehlah naik kapal terbang hehehe... akhirnya cita2 zaman kanak2 aku ni rupanya menjadi kenyataan. Bukan setakat sekali... tapi berkali-kali aku berulang-alik dari tempat kerja ke kampung halaman ku yang jaraknya dipisahkan oleh Laut China Selatan hohoho...

Sebab apa aku nak naik kapal terbang sangat...
                                                      sbb aku nak tengok AWAN!!!!








Gambar ni diambil masa penerbangan aku pulang ke kampung pada cuti sekolah yg lepas. Berlepas dari Kuching jam 6.55 pagi... kul 4 pagi aku dengan kawan2 dan bangun mandi sebab takut terlepas flight huhuhu.

Apasal pilih masa yang paling awal dan xseronok macam ni sbb kami nak tiket murah...biasanya flight pagi2 atau tengah2 malam lah yg agak murah.

Tapi ok jugak...sekurang2 nya kami dpt tengok pemandangan matahari terbit dari view tingkap kapal terbang...


Lebih feeling lagi kalau korang tengok gambar ni dengan lagu terbaru dari Hafiz .......... 

AWAN NANO !!!

suka dengar lagu tuh..lirik pun bagus jugak!! (ceh..mcm deejay radio pulak)


(^-^)


5 comments:

ReeNAppLe said...

awan dan langit sama tak??? hahaha
suka3... saya pom suka tengok langit eh.. awan??? erk???

Nurr Kasih said...

nice pic..nurr pun suka ambl pic awan..lg best klu dpt matahari terbit :D.

sama la kita adrenalina, asyik ulg alik melintasi laut china selatan hehe. dan mmg akan ambil flight awal pagi haha.

adrenalina said...

reenaplle : xsama lah...langit biru awan putih huhuhu

nur: thanks...hahaha mmg kita sama...cuma opposite direction jer hahaha...

Arpiiz said...

ini semua gambar atas awan lah ye..??

tak pernah naik kapal terbang lagi..huhuhu

adrenalina said...

arpiiz : yup...dari tingkap kpl terbang..hoho..apa lagi arpiiz..belajar rajin2..nanti dpt kerja bagus then leh try naik kapal terbang!!! atau ... tunggu tiket murah dari air asia atau fireflyz!!!