Sunday, March 6, 2011

A Perfect Breakfast





A Perfect Breakfast... kalau difikirkan dari sudut tersuratnya. Sarapan pagi yang sempurna semestinya seimbang dari segi nutrisi. Bermaksud perfect untuk keperluan tenaga dalam badan seseorang individu. Namun bila difikirkan dari sudut tersiratnya... bersarapan pagi dengan keluarga tersayang adalah lebih sempurna..pelengkap kepada sarapan yg seimbang dari segi nutrisi.

Badan sihat - Hati pun SIHAT!!!



\\^-^//
||
- - 


9 comments:

wa khairul onggon said...

Assalamualaikum cikgu.. Tahniah gambar mmg lawa2.. Saya tertarik kat cerita Tenusu di Kundasang tu. Selama saya berkali2 dtg ke Kundasang, saya baru tahu.. trima kasih kerana share dlm blog :)

Faaein Himura said...

wah... bestnya.. tetiba rasa lapar... hehehe...

p/s: sy tag balik... hahaha.. XD

adrenalina said...

wa khairul : walaikumusalam..terasa mcm jwb slm dlm kelas pulak hahah...terima kasih byk2...tibe2 rasa bersemangat lagi nak tgkap gmbar yg lebih cantiik

faaein : hahaha...tag ler.. =)

afzan said...

betulla cakap khairul: tenusu kat kundasang tu mmg menarik. camne nak pergi eh? ni rasa macam nak pergi sabah lagi ni

adrenalina said...

ari tuh kami pergi sewa kereta daripada kota kinabalu...sbb bila drive sendiri baru best nak jalan2 ke mana2... ladang tu dekat mesilau highland...tanya jer kat receptionist atau orang local kat situ... jalan dia pun straight ajer... wah nanti pergi sana tangkap gmbar2 yg lagi menarik...ari tu mmg ramai sgt org bawak dslr

L.E.N.S.A-N.A.N.I said...

nice pic sis.. cantik sgt2 smpai sronok rasa nk singgah sini.. gud job sis..

IMANSHAH said...

saya peminat MEKDI

adrenalina said...

sis Nani : terima kasih byk2 ..adrenalina rasa gumbira dan bersemangat!

adrenalina said...

imanshah : MEK mano demo minat ni? hohohho