Sunday, March 6, 2011

jom join ~~JANGAN pandang camera!!!




Bangun pagi ni walaupun hujan turun dengan seronoknya...dan katil2 memanggil2 aku seakan2 mahukan aku menyambungkan kembali mimpi-mimpi semalam...tetap ku gagahi sbb aku xnak tidur lepas SUBUH hehehe...n kejap lagi pun nak bertolak ke suatu tempat yang memakan masa lebih kurang 1 jam 40 minit perjalanan. Pergi berjalan2 tgk ada apa2 subjek yang menarik untuk dikongsikan bersama...

Anyway...thanks tu NUR KASIH sbb tag =)... jarang sekali join contest ni tapi apa salahnya kan sekali-sekala...

Gambar yg bertemakan "JGN PANDANG KAMERA" ni ... ada satu dua keping dlm simpanan ku..tapi yg ni aku pilih....takder lah belakang sengat...tapi dari pandangan sisi...yg penting "JGN PANDANG KAMERA" hehehe

Pesanan penaja : "JGN AMALKAN TIDUR LEPAS SUBUH...NANTI GILA + REZEKI MAHAL"



To bloggers yg suka menembak yg aku tagkan kat entri ni  ...

faaein |  syam  |  suichi

 keep smiling everyone...awet muda tau! =)

7 comments:

Nurr Kasih said...

good luck ..bestnya pegi jln2 cari subjek..nurr nak ikutt hehe.

Faaein Himura said...

hahaha.. aigooo.. kena tag agi... nanti saya cari pic... rasanya ada kot.. pakai yg dlu2.. pun leh lahkan.. hehehe.. apa2 pun thank's tag ini... =]

Syam said...

Mekaceh adrenalina sebab tag utk kontes ni. Skang bz gle, almaklumla cikgu baru..hehe :P

adrenalina said...

nur: alamak nur..dah lambat..dah balik rumah dah kekekeke

faaein : aiyok...tertag...xpelah..meriah sikit kan...

syam : same2...ckgu baru dan semangat pun baru!! chayok2x (terkenang pulak masa 1st time posting kat sini..huhu.setahun cepat jer berlalu..xsangka tahun ni dh masuk thun ke-4..n still kat sarawak lagi hohoho

IMANSHAH said...

yg tak pandang kamera pun takde, sebab tak suka bergambar

adrenalina said...

imanshah : ohw suka diambil gambar lah ni hehe

afzan said...

bila adrenalina dah joined, ini membuatkan hati aku membuak2 nak join contest jugak ni.haha. gud luck!