Wednesday, March 9, 2011

main kejar2 dengan ikan

Percaya atau tidak... susah sangat nak tangkap gambar Dolly ni . .. saper Dolly???

Dolly sebenarnya seekor ikan...tuan punya ikan ini adalah rakan serumahku.
Baru sahaja lebih kurang 1 minggu kami membawanya pulang ke rumah dari kedai. 
Dolly adalah jantan. huhuhu... kenapa nama Dolly?? erm itu lah yg menjadi misterinya. 
Sejak aku suruh dia jadi subjek terbaru aku...mmg si Dolly ni "malu2 ikan skit"...aku ke kiri...dia ke kanan...aku gi kanan di round satu bekas tak henti2...last2...aku duduk jer diam2. 

Last2...dapatlah snap beberapa keping...time aku tibe2 dapat mood nak tangkap gmbar Dolly ni waktu malam...so mmg banyak lah kureng gmbar2 nih hehehe...tapi xper.yg penting aku berjaya tgkap gmbar Dolly!!!











10 comments:

ReEnApPLe said...

erkk.. dolly nie warna merah ke itam??? hahha... masak pedas best jugak nie... hahahaha

adrenalina said...

kalau tgk dari jauh nampak cam itam..kalau tgk dekat2...ada biru2 n merah gelap sikit...haha

Nurr Kasih said...

yeay berjaya hehe..ikan mcm ni lincah kan. cute :). nti nurr nak snap junior(ikan kat umah kakak) jgk la :D.

adrenalina said...

worait NUR ..nanti leh lah si Dolly ni cari teman ekekekek...=)

afzan said...

ikan laga ni kan? kena carik sekor buat kawan. kesian, sunyi

adrenalina said...

a'ah ikan laga...tu lah..ingat nak cari teman lah kat si Dolly nih hahaha...ader saper2 nak offer kan ikan dia??

Faaein Himura said...

cantik si dolly itu.. eh silap.. kacak sungguh si dolly itu.. dolly tu jantan kan?.. hehehe.. XD

interestingfoto.com said...

nice capture

Hafriz Mohamad said...

huhu..
bile la aku dpt maen2 snap gmbr sana sini.. lame dh brangan nk pkai dslr tp bajet...~_~..huhu~ :P

Hafriz Mohamad said...

huhu..
bile la aku dpt maen2 snap gmbr sana sini.. lame dh brangan nk pkai dslr tp bajet...~_~..huhu~ :P