Saturday, March 26, 2011

pernah makan SUSHI???






 Kali ni upload gambar time cuti hari tu. Aku berkesempatan buat pertama kalinya menjejakkan kaki ku dekat sushi king...selalu beli sushi kat tesco jer..hahah. Kami tidak makan sushi yg pelik2...kami ambil sushi yg rasanya mulut kami boleh terima...hahaha.dan aku sempat juga try "udon" ...sejenis mee buatan Jepun. mmg sedap. kami berempat...bil kami lebih kurang RM50 ringgit...erm oklah tuh. tapi yang pasti kami mmg xberani ambil sushi yang pelik2...hahaha

terasa lapar...tapi kat tempat aku sekarang xder tempat yang jual sushi...

10 comments:

Faaein Himura said...

perghh... sedapnya!!!.. tetiba perut ni rasa lapar plak.. takde ke sushi lebih untuk saya? hehehe.. =P

Nurr Kasih said...

wah pic buat nurr terliur la..lagi2 tgh lapar skrg ni hehe..

Sasa Al-Sharif said...

sama mcm yg lain. aku dah lapar!!! hehe

syakera said...

kakok...blanjo adek demo gak kat sushi king...nk try gak..huhuhu

adrenalina said...

nampaknya kedai sushi king kene bagi adrenalina komisen sbb tolong promote hahaha...

penat!!! baru balik dari kursus...bawak balik hidung yg merah dan anak tekak yang pedih!!!rasa mcm nak minta cuti jer esok xnak masuk kerja!!!!

ReeNAppLe said...

ice cream hijau tue cam best jerk.. kah4

afzan said...

last week pergi jugak. gi kol 3-5 sebab happy hour. dapat 20% discount :)
aku, dia & lensa

adrenalina said...

wah...xtau pun ada happy hour..kalau berkesempatan bolehlah pergi time happy hour jugak huhuhu hepi2

IMANSHAH said...

tak pernah makan sushi itew

Faaein Himura said...

masuk sini.. tgk mknn agi.. rasa lapau jugak ni.. hahaha..

tetiba kat tmpt keje dulu.. bila dinner mesti nak ada tmpt yg ada sushi..