Sunday, December 26, 2010

Bukit Kluang episode 2...





24hb 12 2010 - aku dan famili aku pergi holiday kat Bukit Kluang Resort, Besut. Ni kali kedua lah aku ke sana. 1st time tuh aku datang pantai Bukit Kluang selepas majlis pertunangan member aku. Masa tu cuaca agak tidak mengizinkan...kali ini time aku pergi holiday dgn famili aku...Alhamdulillah cuaca sgt2 bagus. so mmg aku puas hati sgtlah dapat tangkap gambar puas2.hehehe...dan bereksperimen. Bukit Kluang Resort pun sangat menarik tempatnya dengan kemudahan swimming pool...adik aku yg mmg sukakan air itu asyik nak pergi swimming pool jer...terpaksalah kakaknya menunggu di tepi kolam renang dan berlagak mcm mak orang sbb adik tuh suka buat aksi2 yang menyebabkan aku risau..kalau dia pandai berenang tu takperlah..and in addition aku pun tak pandai berenang!!! hahah...walaupun kolam tu aku tengok tak dalam sgt...(kolam utk budak2...sbb tu aku segan nak terjun skali walaupun dlm hati teringin sgt!!!)
     Malam tuh sebelum tidur aku dah pasang niat...pagi2 lepas subuh aku nak pergi pantai...nak try ambil gambar di waktu subuh katakan..kononnya tgk sunrise..tapi kat pantai tuh mataharinya naik sebelah bukit sana..bkn kat situ...hohoho.... tapi xperlah...berjalan kat tepi pantai pagi2 mmg best!!!





kat chalet... mmg cantik!!

swimming pool...penuh dgn kanak2 ribena!

morning walk!!!!


penat aku berlari nak kejar budak nih


Bukit Kluang!!! 

















5 comments:

E.d.Y said...

ingatkan bukit kluang kat johor..huhu

anisILYANI said...

wah! mamat tu hensem tak?

adrenalina said...

e.d.y : ohw..ader ek bkt kluang kat johor jugak?xtau sbb xpernah menjejakkan kaki ke Johor

anis : hahaha..erm hensem jugak =)

afzan said...

nice pics. terutama yang gambar siput tu

adrenalina said...

terima kasih en. afzan!!! =)