Tuesday, December 21, 2010

must expect the unexpected




Pagi ini walaupun dengan keadaan cuaca yang agak tidak sesuai untuk bersiar2 disebabkan angin monsun ini... dengan penuh bersemangat waja aku dengan member yang sejak akhir2 ni suka keluar "menembak" ....keluar rumah .............................dgn misi untuk mencuba menangkap gambar kapal terbang yang sedang mendarat dari angle bawah...
             Susah jugak sbb kalau nk try dptkan angle tuh kene berhenti kat tepi jalan yang ada signboard "DILARANG MEMBERHENTIKAN KENDERAAN DI SINI"... 
memang patutlah letak signboard tu sbb kat situ selekoh maa!!! 


so aku dgn kwn aku plan...time kpl terbang mendarat kami ready .. and trus dia snap..aku pulak drive..hahaha. poyo giler punya plan..


so smalam kami check lor schedule arrival kpl terbang...di saat2 hari kejadian kami berhenti dulu kat bus stop before sampai selekoh yg kami aim tuh....then..sdg syok tgkap gmbar dlm keta tiba2 .............
............nampak kpl terbang nak mendarat.......................
                                          ..........


rupa2nya kpl terbang tuh mendarat 10 minit awal ...aper lagi punya kalutlah aku drive... hahaha.rasa mcm kami xder kerja jer...mcm P.I pun ada. hasilnya...erm korang lihatlah...








tu ler member seperjuangan aku..hahaha, dia tgh cari angle menarik kat situ

 opss...gambar2 kat atas nih bkn masa kejadian yg aku ceritakan kat atas.... ni sblum kejadian kat atas..
masa nih tgh tunggu member seorang lagi yang xmuncul2 hahah



saat2 kami terkejut dan terlepas ...

banyak sungguh papan tanda kat sini

dapat angle sisi hahahah...ini lah hasilnya


Maybe next time...we will do better...  =)

7 comments:

Nurr Kasih said...

suka la pic kapal yang nak landing tu..nice :)

adrenalina said...

nur...haha.terima kasih.tapi tuh member yang tangkap gambar tuh.cik adrenalina tolong drive sbb kat area tu xdpt nak berhentikan kereta.hahaha. =)

aqeyLs said...

oh. nice pix & angle/..

i like the 4rd one.. looks like v share the same interest lah kan
haha

adrenalina said...

thanxs aqeyLs...same2lah kita mengembangkan interest kita

adrenalina said...
This comment has been removed by the author.
adrenalina said...
This comment has been removed by the author.
adrenalina said...
This comment has been removed by the author.